مهندسی فناوری صنایع غذایی- شیر و فرآورده های لبنی17ام فروردین 1395
این دوره از سری دوره های آموزشی کارشناسی ناپیوسته علمی – کاربردی با هدف تربیت نیروی انسانی کارشناس در زمینه مهندسی فرآوری شیر و مشتقات مربوطه می باشد، تا ضمن ارایه آموزش های تخصصی، منجر به کسب مهارت های لازم، در این زمینه گردد و امکان رشد و توسعه این بخش از صنعت را فراهم آورد.
مشاغل قابل احراز:
- کارشناس امور تولید در واحدهای تولید شیر و فرآورده های لبنی
- مسئول فنی خطوط تولید
- کارشناس بخش بهبود شیر
- کارشناس آموزش فرآوری شیر و فرآورده های لبنی
- کارشناس آزمایشگاه و کنترل کیفیت
- کارشناس واحد تحقیق و توسعه
آخرین اخبار
آرشیو اخبار




