کاردانی فنی صنایع غذایی- شیر و فرآورده های لبنی17ام فروردین 1395
این دوره از سری دوره های آموزشی کاردانی فنی علمی- کاربردی با هدف تربیت نیروی انسانی کادران در زمینه فرآوری شیر و مشتقات مربوطه می باشد، تا ضمن ارائه آموزش های تخصصی، منجر به کسب مهارت های لازم، در این زمینه گردد و امکان رشد و توسعه این بخش از صنعت را فراهم آورد.
مشاغل قابل احراز:
- تکنسین خطوط تولید، جمع آوری و فرآوری شیر
- تکنسین تصفیه آب و پس آب در صنایع شیر
- تکنسین آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی شیر و فرآورده های لبنی
- تکنسین سالن های سردخانه ویژه نگهداری فرآورده های لبنی
- تکنسین امور بسته بندی فرآورده های لبنی
آخرین اخبار
آرشیو اخبار




