کاردانی فنی صنایع غذایی- شیر و فرآورده های لبنی
17ام فروردین 1395

این دوره از سری دوره های آموزشی کاردانی فنی علمی- کاربردی با هدف تربیت نیروی انسانی کادران در زمینه فرآوری شیر و مشتقات مربوطه می باشد، تا ضمن ارائه آموزش های تخصصی، منجر به کسب مهارت های لازم، در این زمینه گردد و امکان رشد و توسعه این بخش از صنعت را فراهم آورد.

 

مشاغل قابل احراز:

  • تکنسین خطوط تولید، جمع آوری و فرآوری شیر
  • تکنسین تصفیه آب و پس آب در صنایع شیر
  • تکنسین آزمایشگاه کنترل کیفیت میکروبی شیر و فرآورده های لبنی
  • تکنسین سالن های سردخانه ویژه نگهداری فرآورده های لبنی
  • تکنسین امور بسته بندی فرآورده های لبنی

آخرین اخبار

آرشیو اخبار

deyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyer
deyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyer