کاردانی فنی صنایع غذایی- شیمی آزمایشگاهی
5ام مرداد 1398

دوره کاردانی ناپیوسته علمی –کاربردی شیمی صنایع غذایی، دوره ای است که بر اساس نیاز کشور تدوین شده است و هدف این دوره ، تریبیت نیروی انسانی به منظور راهبری مطلوب و انجام کار در آزمایشگاه های شیمی صنایع غذایی در حین ساخت و برای محصول نهایی و نیز آشنایی کلی با آخرین تکنولوژی های پیشرفته اختصاصی در صنعت غذا میباشد.

 

مشاغل قابل احراز:

  • توانایی انجام آزمایشهای مربوط به شیمی عمومی، شیمی تجزیه، شیمی آلی.
  • انجام آزمایشهای مختلف با استفاده از دستگاه های مدرن در گرایش های مختلف صنایع غذایی.
  • کمک کارشناس در امور تحقیقاتی محققین در آزمایشگاه های ذیربط.

آخرین اخبار

آرشیو اخبار

deyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyer
deyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyerdeyeye boyuyu veyen siyeyer