کاردانی فنی صنایع غذایی- شیمی آزمایشگاهی5ام مرداد 1398
دوره کاردانی ناپیوسته علمی –کاربردی شیمی صنایع غذایی، دوره ای است که بر اساس نیاز کشور تدوین شده است و هدف این دوره ، تریبیت نیروی انسانی به منظور راهبری مطلوب و انجام کار در آزمایشگاه های شیمی صنایع غذایی در حین ساخت و برای محصول نهایی و نیز آشنایی کلی با آخرین تکنولوژی های پیشرفته اختصاصی در صنعت غذا میباشد.
مشاغل قابل احراز:
- توانایی انجام آزمایشهای مربوط به شیمی عمومی، شیمی تجزیه، شیمی آلی.
- انجام آزمایشهای مختلف با استفاده از دستگاه های مدرن در گرایش های مختلف صنایع غذایی.
- کمک کارشناس در امور تحقیقاتی محققین در آزمایشگاه های ذیربط.
آخرین اخبار
آرشیو اخبار




